link: /reserveer-uw-fiets

Onze e-bikes hebben een Bosch middenmoter en kunnen met een volle accu en bij gemiddeld gebruik 60 – 80 kilometer rijden.

Ja, in de meeste gevallen is het mogelijk om de gereserveerde fietsen te bezorgen. Indien bezorging gewenst is neemt u dan hiervoor contact met ons op.

Bij het huren van mountainbikes en kinderfietsen is het aan te raden om deze af te komen halen bij ons zodat we de juiste maat fiets aan u mee kunnen geven.

De Basic fietsen hebben 3 versnellingen en handremmen

De Comfort fietsen hebben 7 versnellingen en handremmen

De Optimal fietsen hebben ook 7 versnellingen en handremmen en zijn daarnaast nog uitgerust met vering in de voorvork en in de zadelpen.

Ja wij hebben een aantal leuke routes die wij aan u kunnen uitleggen en wij verkopen in de winkel ook fietskaarten waarop u zelf wat routes kunt uitstippelen.

Tip: Met de site route.nl kunt u zelf ook aan de hand van fietsknooppunten een mooie route door Zeeland uitwerken.

Nee, het strand is absoluut niet toegestaan met onze huurfietsen. Met de mountainbikes kunt u wel de mooie duinpaden fietsen, of het mooie mountainbike parcours van Westenschouwen rijden!

{/slider=Kan ik mijn reservering wijzigen of annuleren?}

Annuleren is kosteloos mogelijk tot 48 uur van tevoren. Is uw reservering al binnen 48 uur dan is het ook mogelijk om de reservering te verplaatsen naar een andere datum. Dit wel even afhankelijk van de beschikbaarheid.
Wilt u wel de mogelijkheid houden om tot 21:00 voor aanvang huurdag te kunnen annuleren dan is het mogelijk om ons zorgeloos onderweg pakket te reserveren.

{slider=Is het nodig om de fietsen vooraf te reserveren?}

Ja, dit is wel verstandig. Wij hebben een grote voorraad fietsen, maar in vakanties en feestdagen en weekenden kan het soms voorkomen dat bepaalde soorten fietsen of bakfietsen al uitverkocht zijn.

Ja dat is mogelijk. Helaas hebben ook wij geen invloed op het weer dus mocht het niet aangenaam zijn om te fietsen dan kunt u uw reservering tot 48 uur van te voren annuleren.

Onze winkel in Haamstede heeft de volgende openingstijden:

Maandag t/m zaterdag van 9.00 – 17.00

Zondag van 10.00 – 12.00 (tijdens vakanties en feestdagen zijn wij op zondag langer geopend)

In het naseizoen kunnen de openingstijden gewijzigd zijn. Voor meer informatie zie Locaties.

Openingstijden locatie Zierikzee:

Maandag van 9.00 tot 18.00

Dinsdag t/m zaterdag van 8.00 – 18.00

Zondag gesloten

Openingstijden locatie Yerseke:

Maandag t/m Zaterdag 10:00- 17:00

Wij hebben op de locatie Haamstede ook de mogelijkheid om fietsen buiten openingstijden bij ons in te leveren.

Jazeker, onze winkels beschikken over een betaalautomaat. Let wel op het is niet mogelijk om met creditcard te betalen in Haamstede.

Ja wij verhuren in Haamstede ook kindermountainbikes met 24 inch en 27,5 inch wielen.

Daarnaast hebben we een heleboel leuke en stoere gewone kinderfietsen in de verhuur.

Ja, wanneer u de fietsen bij ons meeneemt bent u zelf aansprakelijk voor de fietsen. We hebben een aantal maatregelen getroffen om diefstal te bemoeilijken en er is ook een optie om uw eigen risico te beperken.
voor informatie over ons Zorgeloos Onderweg pakket klikt u hier

Wilt u direct een fiets huren?

Ontdek ouddorp op twee wielen

Direct fiets huren