link: /reserveer-uw-fiets

Fietsverhuur (E-bikes/ Verhuur E-choppers /Verhuur vakantiewoningen 
fietsenwinkel burgh haamstede

Een bijzondere combinatie, Ouddorp Connection (verhuur vakantiewoningen) en Ouddorp Choppers (verhuur E-bikes en E-choppers), gevestigd in het centrum van Ouddorp.

Wij verhuren kwalitatief hoogwaardige en goed onderhouden elektrische fietsen (60 - 90 Kilometer actieradius) en elektrische bakfietsen (Urban Arrows). U kunt deze ter plaatse huren maar om zeker te zijn kunt u het beste via de site van fietsenverhuurzeeland.nl        de E-bikes of E-bakfietsen  vooraf reserveren.

Onze E-choppers hebben een krachtige Accu met een hoge actieradius van 120 KM I en is geschikt voor 2 personen (minder actieradius). De Usb poort en telefoonhouder op het stuur om telefoon op te laden maakt het volgen van een mooie route erg gemakkelijk. 

Op de milieuvriendelijke E-bikes en E-choppers rijd je een mooie route langs de zee en duinen bij Ouddorp. Vervolgens ga je richting Brouwersdam en Renesse. Als je goed oplet spot je misschien wel een zeehond op de Brouwersdam! Tijdens de tour kom je langs vele gezellige strandtenten. Ideaal voor een tussenstop met een hapje en drankje. Tip: probeer ook eens de lokale lekkernij Zeeuwse bolus.

Bij onze locatie in het centrum van Ouddorp kun je de E-choppers ophalen en krijg je een mooie route mee, de route brengt je langs vele mooie plekken op de eilanden. Ouddorp zelf heeft een authentiek dorpscentrum met sfeervolle terrassen, winkels en restaurants. Veel plezier!

Ontdek het prachtige eiland Goeree-Overflakkee tijdens een ontspannen rit op de geruisloze en milieuvriendelijke E-bikes of E-chopper. De brede banden en het hoge stuur maken de E-chopper zeer comfortabel, bovendien is het een fijne manier van verplaatsen voor mensen die minder goed ter been zijn. Tour langs de brede kustlijn van Ouddorp of breng een bezoekje aan het nabij gelegen Zeeland. De snelheid van de E-bikes en E-choppers liggen gelijk dus een combinatie is mogelijk.

Team Ouddorp Connection/ Ouddorp Choppers

 

Wilt u direct een fiets huren?

Ontdek ouddorp op twee wielen

Direct fiets huren